Ildstedet ryker inn under opptenning og drift

Endret Tue, 17 Sep ved 3:12 PM

De to vanligste feilene:

1. Undertrykk i rommet der ildstedet står - for lite lufttilførsel til rommet, fordi huset er for tett.

Svar: Sjekkes enkelt ved ¨å fyre med et vindu på vid gap i rommet. Hjelper dette, må du sette inn flere/større ventiler.

2. Undertrykk i rommet der ildstedet står - Kjøkkenvifte og /eller sentralt ventilasjonsanlegg trekker for mye luft ut av rommet.

Svar: Slå av/reguler kjøkkenvifte og/eller annen ventilasjon. Hjelper dette, må du sette inn flere/større ventiler i rommet.